Waterschap Hollandse Delta selecteert BAM voor raamovereenkomst

Waterschap Hollandse Delta selecteert BAM voor raamovereenkomst

Ridderkerk, 28 april 2022 – Waterschap Hollandse Delta heeft met BAM Bouw en Techniek – Gebouwservices Zuidwest een raamovereenkomst gesloten voor projecten gebouwgebonden E&W installaties.

De raamovereenkomst heeft een initiële looptijd van twee jaar en kan worden verlengd met tweemaal maximaal 12 maanden. De raamovereenkomst is ingegaan op 1 maart 2022. De projecten vinden plaats op locaties van diverse gebouwen/objecten en installaties, deze zijn verspreid over het gehele werkgebied van het waterschap.

Waterschap Hollandse Delta zet zich iedere dag in voor voldoende (schoon) water, stevige dijken en veilige (vaar)wegen op de Zuid-Hollandse Eilanden. Het beheersgebied van het waterschap omvat Voorne-Putten, Goeree-Overflakkee, IJsselmonde, Hoeksche Waard en het Eiland van Dordrecht.

BAM onderscheidde zich in de EMVI aanbesteding met een integrale benadering vanuit diverse disciplines en het bewust duurzaam handelen in de eigen bedrijfsvoering en bij de uitvoering van projecten. Het gaat daarbij met name om energiebesparing, het efficiënt gebruik maken van materialen en het gebruik van duurzame energie. De continuïteit van de bedrijfsvoering van de locaties van Waterschap Hollandse Delta is een van de belangrijkste aandachtspunten in het plan van aanpak.

Vincent Bergsma van het waterschap en Hans van Hoven, directeur BAM Bouw en Techniek – Gebouwservices Zuidwest, tekenden de nieuwe raamovereenkomst na een Europese aanbesteding.