Directiebenoeming BAM Bouw en Techniek

Lidewij de Haas

Bunnik, 24 mei 2023 – De raad van bestuur van Koninklijke BAM Groep nv heeft L. (Lidewij) de Haas per 1 juli 2023 benoemd tot executive director BAM Bouw en Techniek. Lidewij de Haas is momenteel country director van Arcadis Nederland.

Zij volgt bij BAM Bouw en Techniek Mario Broos op, die de functie vanaf 1 januari 2023 op tijdelijke basis heeft vervuld.

Lidewij de Haas was ruim 22 jaar in diverse managementposities werkzaam bij Arcadis, de ontwerp- en consultancyorganisatie op het gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving. Voor haar aantreden als algemeen directeur, was zij onder meer directeur business development en werkzaam in diverse andere functies op het gebied van client development, alsmede milieu en leefomgeving. Lidewij de Haas heeft biologie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Leiden.  

Vanaf 1 juli 2023 wordt het managementteam van de divisie Nederland van Koninklijke BAM Groep gevormd door:

  • Joost Nelis (chief operating officer);
  • Lidewij de Haas (executive director BAM Bouw en Techniek);
  • Mario Broos (executive director BAM Residential);
  • Carla Rodenburg (executive director BAM Infra Nederland);
  • Willem Otter (executive director BAM Specials);
  • Bart Meussen (executive director Finance); and
  • Jacomien Dijkstra (executive director HR).