BAM verzorgt preventief en correctief bouwkundig onderhoud voor Stichting Yuverta

Houten, 13 maart 2024 – Stichting Yuverta heeft een raamovereenkomst gesloten voor preventief, correctief en planmatig bouwkundig onderhoud met BAM Bouw en Techniek – Gebouwservices.

De onderhoudsovereenkomst betreft het bouwkundige onderhoud aan achttien projecten in de regio Heuvelrug en Rivierengebied (>25.000 m2 BVO) en een vijftal projecten in de regio Brabant Limburg (12.500 m2 BVO). 

De Initiële looptijd van de overeenkomst bedraagt vier jaar met de optie tweemaal te verlengen voor een periode van telkens twee jaar. De ingangsdatum is 1 februari 2024.

 Met deze overeenkomst geven Yuverta en BAM invulling aan de duurzame ambitie van Yuverta. Dit project geeft tevens uitvoering aan BAM’s strategie ‘Building a sustainable tomorrow’, gericht op duurzaamheid, industrialisatie en digitalisering.

Yuverta MBO Geldermalsen | © fotografie Gijs Versteeg Fotografie

Relatie gericht op duurzaamheid

BAM gaat voor Yuverta de bouwkundige beheer- en onderhoudswerkzaamheden organiseren, uitvoeren, registreren, en coördineren. De werkzaamheden bestaan uit correctief en preventief/planmatig onderhoud, kleine bouwkundige klussen, het voldoen aan wet- en regelgeving en 24/7-uurs storingsdienst voor zowel de eigen als huur locaties van Yuverta. En geldt zowel voor hoofdgebouwen, dependances, dienstwoningen, dierenverblijven, fietsenstallingen, gymzalen, noodgebouwen, stallen/schuren, overige opstallen/objecten en het terrein. 

Het beperken van grondstofgebruik, het maximaliseren van hergebruik en het verhogen van de gebruikswaarde van reststromen staat centraal in de onderhoudswerkzaamheden van BAM Bouw en Techniek.