BAM en Goflex bundelen hun krachten!

BAM Bouw en Techniek en BAM Specials hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Goflex, een leerbedrijf dat jongeren opleidt tot vakmensen in de techniek. ‍

Dit betekent dat leerlingen van Goflex, gedurende 4 jaar, bij ons praktijkervaring opdoen in een professionele omgeving met daarna baangarantie bij BAM. Ze werken onder begeleiding van onze ervaren collega's, waaronder Bernie van Harn die, als leerlingbegeleider bij BAM Bouw en Techniek en Arie-Jan Mourik, bij BAM Specials, die de technische studenten wegwijs maken in de kneepjes van het vak. ‍

Waarom is dit belangrijk?
De techniek is een ontzettend belangrijke sector en we hebben dringend behoefte aan nieuwe, gedreven vakkrachten. Door samen te werken met Goflex kunnen we deze knelpunten aanpakken en de toekomst van de bouwsector veiligstellen.

Waarom doen we dit? 
Omdat we geloven in de kracht van de jonge generatie en de toekomst van de techniek. We willen deze talenten de kans geven om zich te ontwikkelen en te groeien, en tegelijkertijd onze eigen teams versterken met frisse ideeën en nieuwe energie.

GoFlex en BAM

Op de foto ondertekenen v.l.n.r. Marjolein Kerklaan (BAM Specials), Jasper Groenewegen (Goflex), Peter van Winssen (Goflex) en Christel Maas (BAM Bouw en Techniek) de overeenkomst.

Al diverse GoFlex-ers bij BAM!
We hebben al diverse enthousiaste GoFlex-ers in ons midden. Zo zijn bijvoorbeeld Jesse van Zuijlen nu werkzaam bij BAM Bouw en Techniek - Gebouwservices op het contract Hoog Catharijne en is Wesley Regenspurg werkzaam bij BAM Industrie E&I.

We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking een succes wordt voor alle betrokkenen en we kijken ernaar uit om samen met de Goflex-studenten te werken!.

Over GoFlex
Bij Goflex leren en werken op dit moment ruim 600 leerlingen in een leerwerktraject. Voor de duur van de opleiding is de medewerker bij Goflex in dienst. Na het behalen van de diploma’s, tot en met mbo niveau 3 of 4, stapt hij of zij over naar een deelnemend bedrijf.