Onze COVID-19 (Coronavirus) maatregelen

BAM Bouw en Techniek volgt de ontwikkelingen rondom het Corona-virus op de voet en houdt zich aan de richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM. De gezondheid van onze medewerkers, onderaannemers, leveranciers en opdrachtgevers staat voor ons voorop. We doen er alles aan om voor hen een zo veilig en gezond mogelijke werkplek te creëren. 

Samens sterk

Als bouw- en installatiepartner leveren we een belangrijke bijdrage aan de vitale sectoren van onze maatschappij. Door er te zijn voor ziekenhuizen, overheden en andere organisaties die juist nu ons nodig hebben om hun werk goed te kunnen doen. En daar zijn we trots op. 

Tegelijkertijd vraagt dit veel van onze medewerkers en al onze partners. We hebben nauw overleg met Bouwend Nederland, onze collega bouw- en installatiebedrijven en brancheorganisaties. We waarderen de flexibiliteit en inzet die we in de sector zien om te zorgen dat de werkzaamheden zo veel als mogelijk door kunnen gaan. Samen sterk, juist nú. Let goed op jezelf en op elkaar. 

Heeft u vragen over het bovenstaande, neemt u dan contact op met uw contactpersoon binnen BAM. Wij zijn bereikbaar op 030 659 89 66, via bouwentechniek@bam.com of via e-mailadressen van onze BAM-collega’s.

Welke maatregelen treft BAM Bouw en Techniek?

Met vriendelijke groet,
BAM Bouw en Techniek.