Dit is BAM Advies & Engineering

Maken begint met weten

Maken begint met weten. Met zeker weten dat uw project financieel haalbaar is. En technisch maakbaar. Conform de door u gewenste kwaliteit en gerealiseerd binnen de afgesproken tijd. Vanuit deze visie  bekijken, analyseren en bespreken we bij BAM Advies & Engineering elke dag de wensen en complexe vragen van onze klanten. Bewegen we actief mee met een veranderende markt. Koppelen we trends aan de dagelijkse praktijk. En verbeteren we met slimme innovaties zowel de techniek als de processen. Onze adviseurs, ingenieurs en projectmanagers zijn dan ook enthousiaste mensen met passie voor hun vak. En hebben alle kennis in huis om zich te focussen op advies en integrale oplossingen voor de meest uiteenlopende vraagstukken. Dat is hoe we bij BAM Advies & Engineering in het leven staan. Dat ziet u. Dat merkt u. Dat wilt u toch ook?

Duidelijk met elkaar

De markt verandert voortdurend. Zo kunt u tegenwoordig ontwerp, bouw, maar ook onderhoud, beheer en facilitaire dienstverlening aan één partij uitbesteden. U wilt dan natuurlijk wel een partner die integraal ontwerpt. Vooruit denkt in de tijd. Met u meedenkt over exploitatie, beheer en onderhoud. BAM Advies & Engineering is die partner. En omdat integrale complexe projecten een multidisciplinaire en integrale organisatie vereisen, hebben we onze 120 specialisten ondergebracht in drie clusters. Bij Ontwerp & Engineering komt u onze architecten, engineers en kwaliteitsadviseurs tegen. In het  BIM Center analyseren en bewerken onze modelleurs en bouwinformatici de enorme informatiestromen tot concrete oplossingen. En onze ontwikkelmanagers en adviseurs bouwkosten, duurzaam bouwen, installatietechniek en technisch beheer voelen zich thuis bij Integrale Projecten. Natuurlijk steekt iedereen regelmatig de gang over om met elkaar van gedachten te wisselen en kennis te delen. Toch fijn, alle disciplines onder één dak.  

Denken, durven, doen

Diepgaande kennis van techniek. Weten te werken met feedback uit de praktijk. Innovatie koppelen aan uitvoering. Actief meedenken en adviseren in complexe trajecten. Kwaliteit toetsen op elk moment en in elk traject. Marktbewegingen doorgronden en doorbreken. En zo meer. Juist omdat we modelleurs, architecten, bouwkundigen, constructeurs, kwaliteitsadviseurs, installatieadviseurs, bouwkostendeskundigen, ontwikkelmanagers en vastgoedbeheerders in huis hebben, krijgt u alle inzicht in de levenscyclus van een bouwwerk. Want natuurlijk lopen ze bij elkaar binnen om te overleggen. Trekken zij gezamenlijk op in elk lopend project. En heeft u snel alle gewenste inzicht en overzicht. Of het nu om ontwerp, realisatie, beheer of onderhoud gaat, dankzij ons brede palet aan diensten en disciplines staan we midden in het proces. Zitten we bovenop de praktijk.  Ontrafelen we de complexiteit van vandaag. En zien we de kansen van morgen.