24/7 Servicedesk

De professionals van onze Servicedesk staan dagelijks en het gehele jaar dag en nacht voor u klaar en zorgen ervoor dat al uw storingen, servicevragen en eventuele klachten goed en zorgvuldig beantwoord en opgelost worden. Op het telefoonnummer 088-400 8000 is het kloppend hart van BAM FM 24/7 voor u bereikbaar. Ook kunt u de Servicedesk een mail sturen met bijvoorbeeld foto’s van uw storing op het mailadres: servicedesk@bam.com.

Door uw probleem zorgvuldig te analyseren zorgen de medewerkers van de Servicedesk ervoor dat uw melding bij de juiste servicemonteur terecht komt. Onze servicemonteur zorgt er weer op zijn beurt voor dat uw storing snel, adequaat en veilig voor u wordt opgelost. Door onze landelijke dekking hebben wij altijd de juiste monteur voor u in de buurt.

Al onze meldingen worden digitaal geregistreerd en uitgezet. Zodoende kunt u bij ons ook ten alle tijden terecht voor aanrijdtijd van onze monteurs, statussen van storingen, of het maken van vervolgafspraken. Zodoende bent u ten alle tijden op de hoogte van de laatste stand van zaken omtrent uw storing of vraagstelling.

Servicedesk; Service with a smile!