Bij Interflow draait alles om schone lucht in productieomgevingen

Het doel hiervan is het bieden van bescherming aan producten en personen. Interflow is dé specialist als het gaat om schone lucht en is uitgegroeid tot een internationaal en toonaangevend fabrikant van cleanrooms, operatiekamers, steriele bereidingsruimten en laminar flow units. Interflow beschikt over de expertises om de meest uiteenlopende projecten met uiterste precisie en kwaliteit te realiseren.

Interflow is onderdeel van BAM Bouw en Vastgoed. Vanuit vele disciplines zijn adviseurs, ontwerpers en gespecialiseerde technici beschikbaar om vrijwel elk project, hoe groot en gecompliceerd ook, integraal te realiseren.

Meer weten? Bezoek de website van Interflow

Website Interflow

Actueel

5 juni 2019

W. (Willem) Otter is met ingang van 1 juni jl. benoemd tot directeur van de Strategische Portefeuille, Innovatie en Specials van BAM Bouw en Vastgoed Nederland.

30 november 2017

Voor onderzoek naar verhoging van overlevingskansen en verbetering van de levenskwaliteit voor kinderen met kanker, gaat het Prinses Maxima Centrum werken met de Bio Safety Cabinets van Interflow. De schone werkbanken die maximale bescherming geven tegen vrijkomende stoffen, zorgen voor een optimaal schone werkruimte en een veilig onderzoeksproces. 

13 juli 2017
BAM kliniek Flex-OK transformatie

Stilste operatiekamer van Nederland in Amsterdamse kliniek

Amsterdam, 13 juli 2017 - BAM heeft voor Equipe Zorgbedrijven een bestaand kantoorpand in Amsterdam getransformeerd tot een volwaardig OK-complex. Ontwerp en realisatie lagen in handen van BAM en haar in cure & care gespecialiseerd dochterbedrijf Interflow. Naast vier Flex-OK’s klasse 1 zijn in het gebouw een holding recovery, behandelkamers en individuele bedkamers opgenomen. Met een geluidsniveau van 42 dBA zijn de operatiekamers de stilste van Nederland. De bouw is in oktober 2016 gestart. Equipe heeft de nieuwe vestiging deze maand in gebruik genomen.