Zo zit uw huisvesting altijd als gegoten

De afgelopen jaren hebben we bouw en techniek steeds meer samengesmolten. Die integrale aanpak heeft veel moois voortgebracht. Uw gebouw ontwerpen we vanuit de technische specificaties. Zo voegen we veel waarde toe aan de uiteindelijke prestaties van uw organisatie.

Maar integraliteit gaat verder dan een huwelijk tussen bouw en techniek. Het is ook een visie op waar het naar toegaat in de wereld. En ook anticiperen op die toekomst. Als het om uw toekomst gaat willen we dan ook veel van u weten. Wat uw wensen zijn, waar uw ambities liggen en wat u drijft. Maar ook wat u belangrijk vindt voor de gebruikers van uw pand.

Dit alles is in hoge mate afhankelijk van uw primaire proces. Vaak ondersteund door de beginselen van goed gastheerschap. En dan zijn er andere belangrijke zaken als veiligheid, wet- en regelgeving, budget en tijdslijnen. Dit alles bij elkaar vormt het pakket van eisen. In het ontwerp en de engineering moeten de losse eindjes samenkomen.

Reden voor ons in een vroeg stadium de juiste specialisten te betrekken. Mensen uit onze eigen organisatie en van onze bouwpartners. Door vanuit een integrale visie te starten kunnen we die samen werkelijkheid maken. Het geheim schuilt dus in een totaalbenadering. Zo vroeg mogelijk in het proces. Met state-of-the-art engineering vullen we alle ruimtes in uw gebouw tot in detail in. En die lijn trekken we door naar toekomst.

Voordat de bouw begint weet u wat u jaarlijks kwijt bent aan beheer en onderhoud en hoe uw exploitatierekening er over tien jaar uitziet. Zo settelt alles zich rond uw primaire proces. En bereikt u optimale leefbaarheid, veiligheid en comfort. Eenmaal de juiste keuzes gemaakt, heeft u er jarenlang profijt van. Zodra u in bedrijf bent blijven we in de buurt. Door de knoppen steeds scherper af te stellen groeit uw gebouw organisch met u mee. Big data make smart buildings.