Zo werken slimme data-analyses in uw voordeel

Technologie biedt de mogelijkheid een gebouw tot in detail te besturen. Van het eerste ontwerp tot en met de exploitatie. Met onze digitale agenda lopen we voor de troepen uit. We willen een veilig, rendabel, functioneel, leefbaar en duurzaam gebouw voor u ontwikkelen.

En dat werken we eerst tot in de kleinste finesses uit. Zodat u er in rond kunt lopen voordat er één spade de grond in gaat. Zodat we onze bouwers en installateurs via dezelfde augmented reality bril precies kunnen vertellen hoe ze elke klus moeten klaren. Het beheer, onderhoud en de exploitatie richten we in de ontwerp- en engineeringfase al volledig in.

Met onze modulaire producten zorgen we dat u voldoende flexibel bent. En brengen we circulariteit tot leven. Zo laat uw gebouw zich makkelijk aanpassen aan toekomstige plannen of situaties. Ook de duurzame lat ligt hoog. De klimaattransitie vraagt om systemen en toepassingen die de CO2-uitstoot tot een minimum terugbrengen.

Door het bouwproces tot in detail te digitaliseren, winnen we op vele terreinen. We verhogen het rendement door fouten te voorkomen en afval te verminderen. Ook ons energiemanagement draagt hieraan bij. Dankzij slimme algoritmen ervaren de gebruikers van uw gebouw veel comfort. Ze verblijven in een gezonde omgeving. Dat komt hun welbevinden en vitaliteit ten goede. Daarnaast boeken we winst op het gebied van veiligheid. En ook bij het beheer en onderhoud plukt u de vruchten van onze digitale aanpak. Wij weten precies wanneer we een onderdeel moeten vervangen. Zo loopt uw primaire proces geen enkele vertraging op.

Data zijn de grondstof voor het optimaal functioneren van uw gebouw. Met slimme algoritmen ontsluiten we waardevolle informatie. Dit gaat vaak gepaard met een steile leercurve. Hoe meer we verzamelen, hoe beter we in staat zijn de ritmiek van uw gebouw te doorgronden en hierop te anticiperen. Alle informatie vanuit uw gebouwbeheersysteem volgen we dan ook op de voet. Zodra we kansen zien om op welk terrein dan ook winst te boeken, zitten we onmiddellijk bij u aan tafel.