Dit is Energy Systems

Vol energie!

U wilt een gezond en energiezuinig gebouw. Een kantoor waar mensen veilig, vol energie in kunnen werken. Of een comfortabele woning met een lage energierekening. Natuurlijk wilt u dat. Duurzaamheid is allang geen bij zaak meer. Eigenaren, gebruikers en huurders van gebouwen besteden steeds meer de energievoorziening en het energiemanagement uit met als doel: substantieel besparen op energiekosten, creëren van een gezond werk- en leefklimaat én een bijdrage leveren aan een beter milieu, een duurzame wereld.
Tegelijkertijd zoeken we naar mogelijkheden om minder geld vast te leggen in installaties en met duurzaamheidsmaatregelen de waarde van het vastgoed te verhogen. Huisvesting is niet langer meer een kostenpost, maar levert als bedrijfsmiddel simpelweg geld op. Voor woningen geldt hetzelfde: we willen graag een huis met een aangenaam binnenklimaat én met een zeer laag energieverbruik.

Wij

In de gebouwde omgeving zijn er volop kansen om energiebesparingen te realiseren, duurzaamheid en welzijn van de mensen te vergroten. BAM Energy Systems werkt hier al vele jaren met succes aan. Zo leveren en beheren we energie en duurzame energiesystemen voor kantoren en woningen. We geven garanties op energieverbruik, de energierekening én op het comfort en welzijn van de gebruikers van vastgoed. Monitoren energieprestaties van gebouwen en vergroten het voorspellend vermogen op basis van door ons verzamelde data. En ontwikkelen nieuwe energieconcepten. Kortom, we zijn dé partner als het gaat om ontwikkelen, ontwerpen, realiseren en exploiteren van energiezuinige en duurzame gebouwen, woningen en systemen.