Mens boven techniek: facility management dat verwachtingen overtreft

Het verhaal van BAM Bouw en Techniek - FM Services

De plek waar mensen werken bepaalt in grote mate hoe ze presteren. Logisch dat steeds meer bedrijven hulp vragen bij beheer en onderhoud van hun gebouwen en installaties. Hun wens? De ideale en stimulerende omgeving!

BAM Bouw en Techniek - FM Services weet als geen ander hoe je die creëert.

Gebruikers eerst

Al sinds 2007 speelt BAM Bouw en Techniek - FM Services een rol in de volledige levenscyclus van gebouwen. Van advies over ontwerp en bouw tot de volledige exploitatie en het onderhoud. Uiteindelijk gaat het erom dat panden en installaties goed functioneren. Zodat medewerkers optimaal presteren en gasten zich welkom voelen. Daarom telt voor ons maar één ding: gebruikers eerst. Binnen elke opdracht doen we er alles aan om die belofte waar te maken. Of we nu een klimaatsysteem onderhouden, de receptie bemensen of schoonmaken. Want alles wat we doen moet onze klanten verder helpen.

Thuis bij de klant

We leveren het beste werk wanneer we een klant door en door kennen. Daar zijn we van overtuigd. Daarom zoeken we altijd intensief de samenwerking op. Van directiekamers tot de werkvloer. Op die manier ontdekken we wat er speelt, leren we hun wensen kennen en weten we meestal meer over een pand dan onze klanten zelf. Zeker omdat we vaak jarenlang bij ze over de vloer komen. We worden deel van de organisatie en voelen ons medeverantwoordelijk voor tegenslagen én successen. Kortom: we zijn thuis bij de klant. En onder die omstandigheden doen we ons werk het allerliefst.

Service with a smile

Facility management draait volgens BAM Bouw en Techniek - FM Services niet om strikt contracten naleven, maar om verwachtingen overtreffen. Service with a smile noemen we dat. Daarom zetten we altijd een stap extra, en zoeken we voortdurend naar nieuwe mogelijkheden om de panden die we beheren in topconditie te brengen en te houden. Zo volgen we de laatste trends en experimenteren we als eerste met nieuwe technologieën. Alles om ervoor te zorgen dat onze klanten het maximale uit hun gebouw halen. Elke dag opnieuw.

BAM Bouw en Techniek - FM Services, service with a smile!

Wijbe Boonstra, directeur BAM Bouw en Techniek - FM Services

Kennismaking met BAM Bouw en Techniek - FM Services