Een integrale aanpak

De voordelen van de symbiose tussen Soft Services en Hard Services is voor BAM Bouw en Techniek - FM Services duidelijk. Deze integrale aanpak, door één partij, biedt onze klanten optimale omstandigheden. Of het nu om kantoren, PI’s, zorgverblijven of andere instellingen gaat.

BAM Bouw en Techniek - FM Services maakt van onderhoud een dienst die uitvoeriger wordt dan hij altijd is geweest, waarbij beschikbaarheid creëren een hoofdrol speelt. Niet meer reageren op klachten maar zelf mogelijke verstoringen signaleren en oplossen voordat de gebruiker het zelf merkt. Hiermee kan het werken, of verblijven, altijd gewoon doorgaan. Is een verstoring niet te vermijden, dan krijgt de gebruiker daar bericht over, of zoeken we een alternatief. Continuïteit staat voorop!

Voorbeeld: in de zomer is de schaduwzijde van een kantoor de favoriete plek van werknemers en in de winter de zonzijde. Omdat je mensen niet steeds van plek kunt laten wisselen, moet je daar een innovatieve oplossing voor vinden. Bijvoorbeeld door warmtesensoren te plaatsen, waardoor je optimale klimatologische omstandigheden creëert. Dat heeft te maken met innovatief onderhoud. En dat hebben wij in onze vingers.

De brug tussen Soft Services en Hard Services

Met onze Hard Services kunnen wij voor optimale omstandigheden voor uw werknemers zorgen, bijvoorbeeld klimatologisch of technologisch door middel van Smart Solutions.

Soft Services speelt hierin ook een grote rol. Zo zullen uw werknemers het niet aangenaam vinden om een plek te vinden die de sporen nog draagt van de collega die de plek net verlaten heeft. Daar hebben wij een technologische oplossing voor gecreëerd, die ervoor zorgt dat de schoonmaakdienst een seintje krijgt om die (flex)werkplek of gebruikte wachtruimte schoon te maken. Kortom, uw bedrijf biedt altijd optimale werk- en verblijfsomstandigheden.

Altijd beter

BAM Bouw en Techniek - FM Services beschikt over alle disciplines die uiteraard uitstekend met elkaar samenwerken, waardoor onze dienstenverbreding een feit is. Of het nu om adviseurs, engineers, assetmanagers, facility managers of om onderhoudstechnici gaat. Dat levert onze klanten voordelen op. Vanzelfsprekend heeft dat ook gunstige financiële gevolgen voor onze klanten. Wij hebben een heldere visie over onze bijdragen aan uw huisvesting, zodat u zich kunt richten op wat belangrijk is voor u.  Wij kunnen door onze visie en innovatieve geest het verschil maken. Wij staan nooit stil. Wij zijn ambitieus en willen altijd beter worden. En daar wordt iedereen beter van. 

‘Wij blijven investeren in mens, materiaal en methodiek. Daar worden wij beter van en onze klanten dus ook.’