BAM Bouw en Techniek - FM Services: de partner voor integrale FM oplossingen op strategisch, tactisch en operationeel niveau

BAM Bouw en Techniek - FM Services neemt zorgen en risico’s omtrent integraal beheer- en onderhoud van vastgoed uit handen, zodat de klant zich volledig kan richten op haar kernactiviteiten. Wij beschikken over een expertisecentrum dat multidisciplinaire kennis samenbrengt en innovatieve, duurzame onderhoudsstrategieën ontwikkelt voor opdrachtgevers. Daarnaast vervult BAM Bouw en Techniek - FM Services de tactische regierol en voert de operationele werkzaamheden zelfstandig uit vanuit ons netwerk van eigen medewerkers en betrouwbare partners. De klant heeft toegang tot een centraal aanspreekpunt dat 24/7 via meerdere kanalen bereikbaar is.

Kortom ….., BAM Bouw en Techniek - FM Services levert ‘service with a smile’!

Dit is BAM FM Services

Functioneren

Bij BAM Bouw en Techniek - FM Services gaat het om functionaliteit, niet alleen om de techniek. Wij zorgen dat alles werkt of we nu een klimaatsysteem onderhouden, een gevel isoleren, de receptie bemensen of schoonmaken. Wij willen dat medewerkers optimaal presteren en gasten zich thuis voelen. Voor ons geldt dan ook “gebruikers eerst”.

Presteren

Over onze prestaties communiceren wij transparant. Hierbij spelen aspecten als validatie, verificatie en risicobeheersing een bepalende rol. Daarbij gaan wij met onze opdrachtgevers constant op zoek naar verbetermogelijkheden, verlagingen en/of optimalisaties van exploitatielasten. Het overtreffen van verwachtingen is onze drive.

Beleven

Aansluiting bij de primaire bedrijfsprocessen van onze opdrachtgevers is daarbij essentieel. Wij zoeken altijd intensief de samenwerking op. Positieve beleving, efficiency en kostenbewustzijn staan daarbij centraal zodat onze opdrachtgevers hun doelen bereiken.