Mensen

BAM ziet medewerkers als het kostbaarste bezit van de organisatie en de inzet van gemotiveerd professioneel personeel als de sleutel tot succes. BAM wil voorkeurswerkgever zijn en medewerkers binden en boeien. Dit betekent meer zijn dan een aantrekkelijke werkgever met goede beloningen. BAM biedt medewerkers groei- en ontplooiingsmogelijkheden. Met de BAM Business School beschikt BAM over een uitstekend opleidingsinstituut dat de medewerker helpt bij de verwezenlijking van zijn doelen.

Medewerkers worden aangemoedigd om anders te denken en te handelen, om zichzelf te zijn en om hun individuele vaardigheden in te zetten, om deel te nemen aan verschillende netwerken zodat zij hun blik verruimen en professionele groei wordt gestimuleerd. Zo werd bijvoorbeeld Female Capital opgericht, hét vrouwennetwerk van Koninklijke BAM Groep nv in Nederland. Het netwerk richt zich op ambitieuze vrouwen, die belang hechten aan het bieden en ontvangen van onderlinge steun en adviezen, in de veelal mannelijke bedrijfscultuur waarin zij werkzaam zijn.

Wil je weten wat je met jouw achtergrond bij BAM kunt doen? BAM organiseert doorlopend evenementen voor studenten en starters. Bijvoorbeeld projectbezoeken, lezingen, workshops en gastcolleges. En we staan op de bedrijvendagen van de hogescholen en universiteiten met technische studies. Waar en wanneer? Bekijk de evenementenkalender of volg BAM op facebook om op de hoogte te blijven. Op de pagina Werken bij BAM, hier vind je onder andere verhalen van starters en de Werken bij BAM Nieuwsbrief.

Heb je al werkervaring en ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij BAM? Wellicht hebben we een interessante functie voor je, voel je uitgenodigd om de vacatures te bekijken.