Stage en afstuderen

Ben jij op zoek naar een stageplaats, afstudeeropdracht of leer-werkbedrijf? BAM geeft jaarlijks honderden studenten de kans om bij een van de werkmaatschappijen werkervaring op te doen en onze organisatie te leren kennen. Afstudeerders werken aan nieuwe ideeën en onderzoeken, die vaak meteen worden toegepast. Stagiairs draaien mee in de dagelijkse werkzaamheden en maken kennis met hun vakgebied in de praktijk. 

BAM heeft stage- en afstudeerplekken voor met name technische studenten. Studeer je bijvoorbeeld bouwkunde, civiele techniek, installatietechniek, werktuigbouwkunde of elektrotechniek dan biedt BAM veel mogelijkheden. Maar ook voor andere technische studies en studies op het gebied van logistiek, economie, bedrijfskunde, milieukunde, veiligheid, personeel en arbeid, recht, marketing en communicatie kunnen mogelijkheden bestaan.

Laat via onderstaande link jouw gegevens en CV achter. Geef in het motivatieveld aan waar jouw interesses liggen, om wat voor soort opdracht het gaat, wat de richtlijnen zijn vanuit jouw opleidingsinstituut en wanneer je de opdracht wilt vervullen. Onze campus recruiters zullen deze sollicitatie vervolgens beoordelen en eventueel intern voorleggen voor passende mogelijkheden. Jouw gegevens worden opgenomen in onze kandidatendatabase, zodat we jou kunnen informeren indien er een passende opdracht beschikbaar komt.

Open sollicitatie stage/afstuderen

Ben je nog niet direct op zoek naar een stage-, afstudeer- of startersplek maar wil je wel op de hoogte blijven van de mogelijkheden? Maak dan een job alert aan.