BAM Concernhuisvesting

BAM Bouw en Techniek - FM Services ondersteunt BAM Concernhuisvesting (BAM CHV) in haar doelstellingen; de gebruikers van de BAM-kantoorlocaties een in alle opzichten optimale werkomgeving bieden. Wij beheren de gebouwen en voeren bouwkundig, elektrotechnisch en werktuigbouwkundig onderhoud uit.

BAM Bouw en Techniek - FM Services is (vanzelfsprekend) dé partij voor BAM CHV als het gaat om correctief-, preventief-, dagelijks- (handymantaken) en vervangingsonderhoud. Daarnaast beheren wij de centrale BAM Servicedesk, waar alle gebouwgebruikers van BAM 24/7 met hun facilitaire meldingen, wensen of informatieverzoeken terechtkunnen. De BAM Servicedesk behandelt en bewaakt alle facilitaire meldingen, zowel op het gebied van Hardservices als Softservices. Zij garandeert dat wij de overeengekomen KPI’s wat betreft respons- en hersteltijden daadwerkelijk behalen.

Door de combinatie van een inspannings- en prestatiegerichte contractvorm kunnen wij met onze beheer- en onderhoudsactiviteiten een actieve bijdrage leveren aan de managementdoelstellingen van BAM CHV: optimale dienstverlening en klantbeleving komen op de eerste plaats. BAM Bouw en Techniek - FM Services werkt nauw samen met BAM CHV bij grote (verbouwings)projecten. Tijdens de realisatiefase is BAM Bouw en Techniek - FM Services verantwoordelijk voor het totale procesmanagement.

Op diverse locaties van BAM CHV zetten wij handymen in. Deze allround servicemedewerkers zijn met een vaste frequentie één tot meerdere dagen per week op locatie. Zij zorgen voor het kantoorbeheer en goed functionerende faciliteiten, zodat medewerkers optimaal kunnen werken. Zij voeren visuele inspecties uit in de technische- en gebruiksruimtes. Kleine gebreken verhelpen zij proactief. De handymen zijn onze oren en ogen op locatie en vormen een direct aanspreekpunt voor de Facility manager van BAM CHV en de gebruikers.

Ieder kwartaal leveren wij een uitvoerige managementrapportage aan waarin op strategisch, tactisch en operationeel niveau rapporteren over onze prestaties en de resultaten van de KPI’s. Deze resultaten zijn te herleiden tot op locatie- en elementniveau. Op basis van deze rapportages maken wij trendanalyses die wij omzetten in optimalisaties van onze processen en adviezen aan BAM CHV.

Projectdetails


Objecten
35 Kantoorgebouwen


Locatie(s)
29 Locaties door heel Nederland


Startdatum contract
01-01-2016


Einddatum contract
Lopende


 

Delen

Meer afbeeldingen