Bedrijfsverzamelgebouw 't Eeftink Enschede

Op het nieuwe bedrijventerrein ’t Eeftink aan de Zuiderval, ten zuiden van het centrum van Enschede, ontstaan voor ondernemers nieuwe kansen voor hun nieuwe huisvesting of een uitbreiding naast de bestaande huisvesting. Op het bedrijventerrein ‘t Eeftink realiseert Pebem Vastgoed samen met BAM Bouw en Techniek het bedrijfsverzamelgebouw ’t Eeftink. Twaalf bedrijfsruimten, in oppervlakte variërend van circa 70 m² tot circa 210 m², worden te koop aangeboden.

De units liggen op een goede locatie, vrijwel direct aan de afslag “Zuiderval” (afslag 25) van de Rijksweg A35), op het bedrijventerrein ’t Eeftink. Dit bedrijventerrein ligt aan één van de belangrijkste entrees van Enschede, te weten De Zuiderval en kenmerkt zich door de hoge kwaliteit van bebouwing. Belangrijkste ondernemingen in de directe omgeving zijn MC Donalds en een KFC, De Woonplaats, PWC, ITON en het AOC. Op middellange termijn zal zich ook Van der Valk vestigen op de Zuiderval. Op deze absolute toplocatie kan uw bedrijf zich uitstekend presenteren en profileren.

Het bedrijfsverzamelgebouw zal gerealiseerd worden in een gesloten vorm, waarbij de units ruggelings aan elkaar worden gebouwd. Hierdoor bestaat er de mogelijkheid de units te schakelen. De units hebben een stramienmaat van 7 meter en zijn circa 6,60 meter hoog, voorzien van een eigen entree, met ketting bedienbare roldeur, meterkast en een betonvloer. Het bedrijfsverzamelgebouw ‘t Eeftink wordt gebouwd op minder dan 50% van de kavelgrootte (totaal circa 2.183 m²). Hierdoor beschikt u over genoeg rangeerruimte. Het perceel is goed bereikbaar via een toegangsweg vanaf de Wethouder Beversstraat.

Voor meer informatie neemt u contact op met Snelder Zijlstra Makelaars www.snelderzijlstra.nl of kijk op https://www.facebook.com/#!/pages/BVG-t-Eeftink-Enschede/246998362176506?ref_type=bookmark