Engineer & Build bedrijfspand Specto Aerospace, Lelystad

SPECTO Aerospace heeft BAM opdracht gegeven een nieuw pand te realiseren dat een eigentijdse en moderne uitstraling krijgt en tevens zeer duurzaam is. Het kantoor is een Engineer en Build opdracht, waarbij BAM Utiliteitsbouw regio Oost de ontwerpverantwoordelijkheid en risico’s overneemt.

“Innovatieve ondernemer kiest voor bouwer die weet wat hem beweegt”. Directeur Specto Aerospace, Jeroen Mast, kiest specifiek voor BAM vanwege aanpak en de duurzame optimalisaties.

De ontwikkeling is gericht op duurzaamheid en comfort en ligt op een zichtlocatie op Lelystad Airport. Het pand krijgt een oppervlak van circa 3.100m2. De verhuizing naar Lelystad Airport stelt SPECTO in staat om verder te groeien en de toenemende vraag naar gespecialiseerde reparaties en nieuwbouw van composiet vliegtuigonderdelen te kunnen blijven beantwoorden (www.spectoaerospace.com).

De nieuwbouw van SPECTO Aerospace is mede gefinancierd met steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Commissie.