Facilitair management Zaans Medisch Centrum

BAM Bouw en Techniek - FM Services verzorgt risicodragend het beheer, het correctief, preventief en het vervangingsonderhoud, de energielevering en de schoonmaak in het Zaans Medisch Centrum. Door middel van een DBMO-constructie werken wij nauw samen met onze opdrachtgever, het ZMC. Het DBMO-contract heeft een looptijd van 25 jaar.

De essentie van het contract is partnerschap: BAM Bouw en Techniek - FM Services zorgt dat haar dienstverlening voldoet aan alle gestelde prestatie-eisen (KPI’s en conditieniveaus) en denkt mee in het continue verbeteren van de huisvesting. Een regie-organisatie binnen ZMC monitort het functioneren van BAM Bouw en Techniek - FM Services lettende op het ziekenhuisbeleid, het zorgproces en de verkregen verbetervoorstellen. Het ZMC stuurt op beleidsmatig vlak, BAM Bouw en Techniek - FM Services op optimale dienstverlening. Hierdoor ontstaat een dynamiek, waarbij beide partijen doen waar zij goed in zijn. Naast de reguliere dienstverlening beheren wij alle contractwijzigingen (modificaties) op integrale wijze, zodat het ZMC altijd vooraf inzage heeft in zowel realisatiekosten als exploitatiekosten en daardoor duurzame investeringsbesluiten kan nemen.

Kwaliteitsnormen in de zorgsector, zoals de NIAZ en de IGZ, zijn leidend in en door middel van Lean-verbetermanagement zorgen wij ervoor dat we blijvend hieraan voldoen. Daarnaast is BAM Bouw en Techniek - FM Services koploper op het gebied van BIM-management en toepassing van Augmented Reality in de beheers fase.

Projectdetails


Objecten
1 Ziekenhuis (en 2 nevenlocaties)


Locatie(s)
Regio Zaandam


Startdatum contract
2016


Einddatum contract
2041


 

Delen

Meer afbeeldingen