GSK

GlaxoSmithKline is een internationaal healthcare bedrijf in de breedste en diepste zin van het woord. Betrokkenheid, maatschappelijk bewustzijn en verantwoord ondernemen zijn trefwoorden die GSK typeren. BAM Bouw en Techniek - FM Services heeft met GSK een inspanningscontract voor het beheer en onderhoud van twee locaties in Nederland. Het gaat hierbij om twee kantoorlocaties in Amersfoort en Amsterdam.

Wij organiseren, coördineren en beoordelen het beheer en onderhoud dat voornamelijk door derden wordt uitgevoerd, maar zijn en blijven eindverantwoordelijk. Zo zijn wij verantwoordelijk voor het onderhoud aan koeling, beveiliging en groenvoorziening.
 
Naast preventief onderhoud zijn wij verantwoordelijk voor het correctief onderhoud waarbij onze Servicedesk 24 uur per dag 7 dagen per week de meldingen afhandelt.

BAM Bouw en Techniek - FM Services verzorgt tevens op wens van GSK verbouwingen en heeft de locatie Amersfoort verbouwd nadat GSK, na jaren in Zeist gehuisvest te zijn, in 2020 is verhuisd naar Amersfoort. Dit soort werkzaamheden worden op aanvraag van GSK opgepakt. 

Projectdetails


Objecten
2 Kantoorgebouwen


Locatie(s)
Amersfoort en Amsterdam


Startdatum contract
2010


Einddatum contract
31-07-2021


 

Delen

Meer afbeeldingen