Interieurprogramma vestigingen Partou

Voor Partou, een van de grootste kinderopvangorganisaties van Nederland, voert BAM Bouw en Techniek – Regio Noordwest de uitrol van het interieurprogramma uit. Partou beschikt over vestigingen voor kinderdagverblijven, bso (buitenschoolse opvang) en peuteropvang. BAM verzorgt binnen budget- én tijdafspraken integrale interieurverbouwingen voor een deel van deze opvanglocaties.

Partou ziet haar huisstijl en gekozen merkwaarde graag terug in haar opvanglocaties. Daarom heeft Partou samen met een architect een interieurboek samengesteld om vestigingen die groeien uniform te kunnen aanpassen qua uitstraling. Gelijktijdig vinden comfortverbeteringen plaats. Na een traditionele interieurverbouwing – met ontwerp, kostendeskundige, bestek en aanneemsom – besloten Partou en BAM de volgende gezamenlijke projecten op te pakken met BAM’s samenwerkingsmethode De Ronde Tafel.

Bij De Ronde Tafel heeft het team een gezamenlijke agenda, portemonnee en doelstellingen. In alle openheid worden ideeën, tegenvallers en oplossingen gedeeld. En gezamenlijk worden besluiten genomen. Op deze manier behaalt het project de maximale kwaliteit binnen het budget. BAM en Partou hebben zo opvanglocaties verbouwd in onder meer Amsterdam, Mijdrecht en Utrecht. Met succes: de interieurformules zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd – binnen budget én binnen de afgesproken tijd.

De interieurformule betekent een pakket aan bouwkundige, elektrotechnische en werktuigbouwkundige werkzaamheden. BAM vervangt voor Partou vloerbedekking en plafonds, schildert wanden en verzorgt nieuw tegelwerk. De elektrotechnische installatie wordt waar nodig aangepast om te voldoen aan de juiste normering. BAM sluit aankleedmeubels die stroom vergen aan en richt een nieuw lichtmanagementsysteem in. Wanneer ruimtes veranderen, past BAM de luchtinstallatie daarop aan. Hetzelfde geldt voor de watervoorzieningen wanneer pantry’s en toiletten worden vervangen.

Projectdetails


Opdrachtgever
Partou


Objecten
Kinderopvanglocaties


Locaties
8 locaties door heel Nederland


Realisatieperiode
2017-heden


 

Meer informatie


  • De Ronde Tafel

Delen

Meer afbeeldingen