Koninklijke Visio

Voor Koninklijke Visio onderhoudt en beheert BAM de complete landelijke vastgoedportefeuille. Visio betreft een expertisecentrum voor slechtziende of blinde mensen. De instelling biedt informatie en advies, maar ook verschillende vormen van onderzoek, begeleiding, revalidatie, onderwijs en wonen. Deze diensten zijn er voor mensen die slechtziend of blind zijn, ook als zij daarnaast een verstandelijke, lichamelijke of andere zintuiglijke beperking hebben.

Het vastgoed van Visio bestaat uit bijna 160 panden, waaronder o.a. diverse opleidingslocaties voor mensen met visuele beperkingen. Het overgrote deel van de gebouwen heeft een zorg-, onderwijs-, of andere publieke functie. De functies van de gebouwen betreffen onderwijs, revalidatie-, therapie- en dagbestedingsaccommodaties en kantoren. Tot het vastgoed behoren 6 onderwijsgebouwen/opleidingslocaties voor mensen met visuele beperkingen. Deze onderwijslocaties zijn gelegen in Amsterdam, Breda, Grave, Haren, Huizen en Rotterdam.

Duurzaamheid heeft een vanzelfsprekende focus in de samenwerking tussen Koninklijke Visio en BAM. Er wordt gefocust op optimalisatie van het energieverbruik, energiezuinige installaties en andere vormen van duurzaamheid. Onze project specifieke aanpak stelt ons in staat de opdracht naar tevredenheid van de klant en gebruiker uit te voeren, waarbij het bedrijfs- en zorgproces ongestoord plaats vindt.

Projectdetails


Objecten
160


Locatie(s)
Heel Nederland


Startdatum contract
1-5-2013


Einddatum contract
Lopende


 

Delen

Meer afbeeldingen