Nieuwbouw Royal FloraHolland, Aalsmeer

Royal FloraHolland wenst een aantrekkelijke, gezonde en veilige werkomgeving voor haar medewerkers, die voldoet aan de wensen van deze tijd. Daarom worden de kantoren verbouwd tot kwalitatief hoogwaardige samenwerkplekken met ontmoetingsruimtes voor collega's, kwekers en klanten. In opdracht van Royal FloraHolland heeft BAM het oude kantoor Zuidzicht in Aalsmeer gestript en het het bouwkundige deel van de nieuwbouw gerealiseerd.

Royal FloraHolland is een coöperatie van kwekers die kwekers, kopers en derden verbindt. De coöperatie creërt een fundament waarop alle spelers in de sector kunnen samenwerken aan duurzaam succes op de wereldwijde sierteeltmarkt.

Half juli 2020 heeft BAM Bouw en Techniek - Regio Noordwest het bouwkundige deel van het nieuwe kantoor in Aalsmeer van Royal FloraHolland opgeleverd. BAM heeft het bestaande gebouw gestript en uitgebouwd in een ronde imposante vorm. Het oude en nieuwe gedeelte is verbonden met een gemeenschappelijk atrium, waar de spectaculaire ‘wokkeltrap’ een prominente plaats inneemt. Nu BAM klaar is met haar werkzaamheden wordt er door andere partijen gestart met de afbouw. Het geheel wordt begin 2021 opgeleverd.

Projectdetails


Opdrachtgever
Royal FloraHolland


 

Delen

Meer afbeeldingen