Nieuwbouw Serviceflatcomplex De Tweesprong inclusief parkeergarage, Oosterhout

In Oosterhout is aan de Sint Antoniusstraat een schitterend nieuw serviceflatcomplex genaamd 'De Tweesprong' gerealiseerd. In het serviceflatcomplex zijn 55 huurappartementen gerealiseerd. Het woningaanbod bestaat uit 2-, 3-, en 4-kamer serviceflatwoningen die ook geschikt zijn om zorg te ontvangen. De woningen zijn beschikbaar in 13 typen en afmetingen. Alle woningen hebben een hoog afwerkingsniveau. Iedere woning heeft de beschikking over een parkeerplaats in de garage.

De woningen zijn bedoeld voor 50+-ers en voorzien van alle comfort. Zo kan men gebruik maken van een maaltijdservice. Op de begane grond bevindt zich een gemeenschappelijke ruimte waar de huurders gezellig samen kunnen zijn of activiteiten kunnen organiseren. Voor familie en kennissen bestaat er de mogelijkheid om te blijven logeren. Ook zijn alle woningen voorzien van een noodoproepinstallatie. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om via Elisabeth thuiszorg te ontvangen.

Onder het complex is een parkeerkelder met 55 parkeerplaatsen gerealiseerd. Ook voor fietsen en scootmobiels is ruimte in de parkeergarage.

Duurzaamheid

Alle scheidingsconstructies zowel gevels als daken hebben minimaal RC 3,0 m2.K/W.

Aan de straatzijde zijn de loggia's voorzien van houtwolcementplaten plafonds en zijn de lager gelegen loggia’s voorzien van schuiframen. Dit om het omgevingsgeluid te reduceren.

Al het toegepast hout voldoet aan FSC keurmerk.

Nagenoeg alle gebuikte materialen / onderdelen zoals binnen- en buitenkozijnen, deuren, steenachtige materialen etc. zijn her te gebruiken of recyclebaar.