Nieuwbouw, uitbreiding en verbouw Van Wijhe Verf te Zwolle

Het project betreft de realisatie van een nieuw kantoorgebouw, bestaande uit vijf bouwlagen en een verbouw en herinrichting van het gebouw aan de Russenweg te Zwolle, voor verfproducent Van Wijhe Verf. De kleurrijke en beeldbepalende gevels geven het gebouw een herkenbare frisse uitstraling en vormen een echte eyecatcher in de directe omgeving.

Het project omvat het ontwerp, de engineering, de bouwkundige realisatie als ook de installatietechnische voorzieningen van een duurzaam kantoorgebouw op basis van een Design & Build opgave binnen het juridische kader van het UAV-gv. Het project is tijdens de realisatie uitgebreid met een vervolgopdracht voor de verbouw en herinrichting van het nieuwe kantoorpand conform de wensen van de opdrachtgever. Vervolgens is het project gefaseerd uitgevoerd. Tijdens de uitvoeringsfase is het LEAN-principe toegepast met als gevolg dat de bouwtijd is gerealiseerd.