Onderhoud en verduurzaming recreatiebad Stappegoorweg Tilburg

Als eigenaar en gebruiker van gebouwen richt de gemeente Tilburg zich op gezonde, veilige, energiebewuste en daarmee duurzame gebouwen. Gebouwen waarin de Tilburgse burger kan sporten, ontmoeten, leren, werken en recreëren. De samenwerking tussen gemeente Tilburg en BAM Bouw en Techniek - FM Services betreft het leveren van integraal meerjarig beheer en onderhoud voor de vastgoedportefeuille van de gemeente Tilburg om te voldoen aan de doelstellingen van de gemeente.

Renovatie en verduurzaming

BAM heeft in opdracht van de gemeente diverse renovaties uitgevoerd aan het recreatiebad. De vloer rondom het zwembad is vervangen, de coating van de wildwaterbaan is opnieuw aangebracht, schilderwerk is uitgevoerd en de toegangsbalie is vernieuwd. Het buitenbad is opnieuw betegeld. Ook de zwembadinstallatie heeft een uitvoerige renovatie gekregen. De werkzaamheden zijn tijdens de lockdown van de coronapandemie uitgevoerd, waardoor het mogelijk was om de werkzaamheden snel en efficiënt uit te voeren.

Samenwerking met gemeenschappelijke zwembaden

Momenteel zijn er vanuit BAM dagelijks drie zwembadmachinisten aan het werk die voor de medewerkers van de verschillende zwembaden en de gemeente het centrale aanspreekpunt zijn voor de gehele zwembadinstallaties en het beheer en onderhoud. Belangrijke speerpunten zijn veiligheid en de continuïteit van het zwembad. Elke maand wordt dit geëvalueerd met de gemeente.

Dit project maakt onderdeel uit van het Contract Beheer en onderhoud Gemeente Tilburg. Lees hier meer.

Delen

Meer afbeeldingen