Realisatie bedrijfspand, Tiel

M.C. Gerritse Holding BV is een familiebedrijf gevestigd in Tiel. Onder deze holding vallen diverse bedrijven in de vervoers- en vastgoedbranche. BAM Bouw en Techniek - Regio MIdden heeft een lange relatie met de holding. Het nieuw te realiseren project betreft de bouw van een bedrijfshal ter uitbreiding van een reeds bestaande hal met kantoor van 25 jaar oud. Deze nieuwe bedrijfshal wordt in gebruik genomen door een verpakkingsbedrijf gespecialiseerd in kartonnen verpakkingen van fruit.

De vraag van de opdrachtgever aan BAM Bouw en Techniek - Regio Midden luidde: 'Ik wil een stuk grond aankopen, wat adviseren jullie mij hiermee te doen?' BAM is daarom vanaf het begin betrokken, van advisering bij aankoop van de grond tot aan de realisatie en oplevering van de hal.

De bouwkundige werkzaamheden bestaan onder meer uit heien, laadkuilen creeëren en aanbrengen van betonnen fundaties, staalcontructie, gevelbeplating, dakbedekking en vloeren. BAM verzorgt ook de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties.

Projectdetails


Opdrachtgever
M.C. Gerritse Holding BV


Gebruiker
Vadrupak


Architect
BAM Advies en Engineering


Constructeur
BAM Advies en Engineering


Adviseur
BAM Bouw en Techiek - Regio MIdden


Bouwtijd
6 maanden


Opleverdatum
Medio juli 2020


Delen

Meer afbeeldingen