Realisatie en renovatie Korte Leidsedwarsstraat 36 en Kleine Gartmanplantsoen 11

Het herontwikkelen van twee panden aan de Korte Leidsedwarsstraat en het Kleine Gartmanplantsoen, gelegen naast het Pathé City Theather. Het bestaande pand bestaat uit twee panden, welke aan elkaar verbonden zijn. Het pand aan de Korte Leidsedwarsstraat is volledig gesloopt en het pand aan de Kleine Gartmanplantsoen is gedeeltelijk gestript.

Korte Leidsedwarsstraat

Het bestaande pand is verwijderd en een nieuw pand wordt gebouwd. Het nieuwe pand wordt voorzien van een kelder met 3 bouwlagen, bestemd voor de Horeca. De kelder is in het werk afgezonken. In een hoog tempo worden de bovenliggende bouwlagen opgebouwd. Het bestaat uit een staalconstructie met staalplaatbetonvloeren. Het dak wordt uitgevoerd in HSB.

Kleine Gartmanplantsoen

Begane grond en de eerste verdieping worden samengevoegd. Dit houdt in dat de tweede verdiepingsvloer wordt voorzien van een staalconstructie, die het gehele pand gaat dragen. Daarna wordt de verdiepingsvloer verwijderd. De begane grond van het Kleine Gartmanplantsoen wordt verbonden met de Korte Leidsedwarsstraat, zodat er een maximaal vloeroppervlak gecreëerd wordt voor horeca gelegenheden.