Renovatie installaties panden Slachthuisstraat, Roermond

Het project omvat het realiseren van adequate huisvesting in de bestaande kantoorpanden aan de Slachthuisstraat 51-69 en 71.

De projectscope bestaat in hoofdlijnen uit:

  • Bouwkundige elementen (zoals wanden, vloeren, plafonds en afwerking);
  • Vaste inrichting (zoals pantry, het lunchcafe) t.b.v. een kantooromgeving met een eigentijds innovatief kantoorconcept met flexibele werkplekken;
  • De bijbehorende installatietechnische voorzieningen;
  • Beveiliging, ICT voorzieningen incl. de benodigde infrastructuur volgens Rijksbeleid;
  • het uitvoeren van onderhoud en het afhandelen van storingen.

In de huidige situatie zijn in nummer 51-69 circa 160 werkplekken. In de nieuw situatie kunnen er circa 170 werkplekken gerealiseerd worden conform de FWR basiswerkplekmix.
In de huidige situatie zijn er in nummer 71 circa 200 werkplekken. In de nieuwe situatie kunnen circa 210 werkplekken gerealiseerd worden conform de FWR basiswerkplekmix.

Onze rol
Rijksvastgoedbedrijf heeft met hoofdaannemer Pennings, onderdeel van Koninklijke BAM Groep een overeenkomst gesloten  door middel van een Design Build Maintenance (DBM) contract.
BAM Bouw en Techniek realiseert als onderaannemer van het BAM-bedrijf Pennings alle werkzaamheden, die de werktuigbouwkundige- en elektrotechnische installaties omvatten, inclusief de voorbereidingen en onderhoud hiervan.