Hoe ziet ons werk eruit?

BAM Bouw en Techniek - Industrie is reeds vele jaren actief in de industriële sector en heeft een brede ervaring in de realisatie van gecompliceerde installaties en het automatiseren van productieprocessen.

BAM Bouw en Techniek helpt graag mee aan het succes van haar opdrachtgevers, waarbij de vraagstukken vaak onderdeel zijn van het primaire en continue (productie-)proces. Door de jarenlange ervaring in de specifieke markt van Industrie spreken we de taal en kunnen onze vakmensen niet alleen met u mee- maar ook voordenken en adviseren met kennis van de laatste ontwikkelingen.

De werkmaatschappij Industrie wordt gevormd door de eenheden Laagspanning, Middenspanning en High Purity Systems (HPS). Of het nu gaat om elektrotechniek, werktuigbouwkunde, infrastructuur, High Purity Systemen, energiemanagement; BAM is van alle markten thuis. Wij ontwikkelen, installeren en beheren technische installaties en systemen in vele branches. Door een bundeling van kennis en ervaring ligt de lat hoog op het gebied van advies, ontwerp, realisatie en beheer en onderhoud. Daarbij vormen veiligheid en duurzaamheid een leidraad in alle processen binnen BAM.

Laagspanning Middenspanning High Purity Systems