Vacatures - Beheer en Onderhoud

Allround Service Technicus W/E regio: Zuidwest

BAM Bouw en Techniek Regio Zuidwest - Beheer & Onderhoud - Den Haag

Voor de Regio Zuidwest zijn wij op zoek naar een Allround Service Engineer W/E. Wij bieden een uitdaging waarbij jij als vakspecialist al jouw technische kennis in moet zetten, maar ook een sturende en coördinerende rol inneemt binnen de Service organisatie  Ben jij een echte vakman met ervaring en kennis van onderhoudstechniek? Staan voor jou hoge kwaliteit van service & onderhoud centraal?

Service (gerichte) Monteur BAM FM

BAM FM - Beheer & Onderhoud - Bunnik

Word jij ons nieuwe collega?
Monteurs met een service gerichte instelling opgelet! Voor meerdere beheer- en onderhouds contracten zijn wij van BAM FM op zoek naar uitbreiding in ons team.

Service Technicus Werktuigbouwkunde

BAM Bouw en Techniek Regio Zuid - Beheer & Onderhoud - Eindhoven

Ben je reeds ervaren als servicetechnicus en ben je toe aan de volgende stap? Wil je aan de slag binnen een professionele ambitieuze organisatie? Ga jij voor optimale service voor onze klanten in de installatietechniek? Dan is dit de vacature voor jou!

Service Technicus

BAM Bouw en Techniek Regio Oost - Beheer & Onderhoud - Apeldoorn

Ben jij een volwaardig Service Technicus en haal jij je uitdaging uit het oplossen van complexe technische storingen? Kun jij goed in teamverband werken en ga je het verschil maken bij onze klanten? Dan is dit jouw baan!

Onderhoudsmonteur

BAM Bouw en Techniek Regio Oost - Beheer & Onderhoud - Apeldoorn

Ben jij een ervaren Onderhoudsmonteur en haal jij je uitdaging uit het oplossen van technische storingen? Kun jij goed in teamverband werken en ga je het verschil maken bij onze klanten? Dan is dit jouw baan!

Projectleider Elektrotechniek

BAM Bouw en Techniek Regio Oost - Beheer & Onderhoud - Apeldoorn

Ben jij een projectleider die de combinatie van complexe techniek en klantcommunicatie eigen gemaakt heeft? Werk jij vanuit jouw installatietechnische en/of elektrotechnische expertise goed samen met andere disciplines? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Monteur Elektrotechniek

BAM FM - Beheer & Onderhoud - Bunnik

Als elektrotechische vakman ben jij een onmisbare schakel in het succesvol realiseren van optimaal functionerende gebouwen.

Service Engineer W

BAM Bouw en Techniek Regio Midden - Beheer & Onderhoud, Uitvoering - Bunnik
Ben jij een echte vakman met ervaring en kennis van onderhoudstechniek? Reageer dan snel of lees verder wat wij vanuit BAM te bieden hebben!

Maintenance Engineer

BAM Bouw en Techniek Regio Noordwest - Beheer & Onderhoud - Amsterdam

Krijg jij energie van het analyseren van data? Ontdek jij trends of juist afwijkingen? Op basis van jouw analyses en kennis breng je advies uit over installaties voor complexe Beheer-en-Onderhoud-projecten. Zie hier meer over werken bij Beheer en Onderhoud bij BAM.