Vacatures - Beheer en Onderhoud

Service Engineer

BAM Bouw en Techniek Regio Noordwest - Beheer & Onderhoud - Amsterdam

Ben jij een volwaardig Service Engineer en haal jij je uitdaging uit het oplossen van complexe technische storingen? Kun jij goed in teamverband werken en ga je het verschil maken bij onze klanten? Dan is dit jouw baan!

Service monteur W omgeving Tilburg

BAM FM - Beheer & Onderhoud - Tilburg

Woon je in de omgeving van Tilburg en wil je dicht bij huis werken? 
Voor ons 10 jarig beheer- en onderhoudscontract voor de Gemeente Tilburg zijn wij op zoek naar versterking! Ben jij een service engineer/service monteur met kennis van werktuigbouwkundige installaties en woonachtig in de omgeving van Tilburg? Lees dan snel verder!

Stage - Service Technicus

Interflow - Beheer & Onderhoud - Wieringerwerf
Zoek jij een stage waar je echt de handen uit je mouwen kunt steken? Volg jij een technische mbo-opleiding? Dan ben jij de stagiair die Interflow zoekt!

Contractmanager

BAM FM - Beheer & Onderhoud - Bunnik

Je denkt breder dan alleen de afgesproken dienstverlening, jij bent doorlopend bezig met op welk gebied er nog verder kan worden geoptimaliseerd. De klant hoeft nergens naar te vragen; jij hebt er al aan gedacht.

Service Engineer

BAM FM - Beheer & Onderhoud - Bunnik

Voor diverse beheer- en onderhoudscontracten zijn wij op zoek naar Service Engineer W. Kom jij ons team binnen BAM FM versterken? 

Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde

BAM Bouw en Techniek Regio Zuid - Beheer & Onderhoud - Eindhoven

Ben jij een werkvoorbereider die de combinatie van complexe installatietechniek en klantcommunicatie eigen gemaakt heeft? Werk jij vanuit jouw werkbouwtuigkundige expertise goed samen met andere disciplines? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werkvoorbereider Bouwkunde Beheer en Onderhoud

BAM Bouw en Techniek Regio Noord - Beheer & Onderhoud - Groningen
Zorgt jouw bouwkundige blik voor klantgerichte en installatietechnische oplossingen op het gebied van beheer en onderhoud? Dan is dit jouw baan!

Service Engineer W/E

BAM Bouw en Techniek Regio Midden - Beheer & Onderhoud, Uitvoering - Bunnik

Binnen BAM Bouw en Techniek Nederland zijn wij op zoek naar Allround Service Engineers W/E. Wij bieden een uitdaging waarbij jij als vakspecialist al jouw technische kennis in moet zetten, maar ook een sturende en coördinerende rol inneemt binnen de Service organisatie  
Ben jij een echte vakman met ervaring en kennis van onderhoudstechniek? Staan voor jou hoge kwaliteit van service & onderhoud centraal? Lees dan verder en reageer op deze vacature!

Maintenance Engineer

BAM Bouw en Techniek Regio Noordwest - Beheer & Onderhoud - Amsterdam

Krijg jij energie van het analyseren van data? Ontdek jij trends of juist afwijkingen? Op basis van jouw analyses en kennis breng je advies uit over installaties voor complexe Beheer-en-Onderhoud-projecten. Zie hier meer over werken bij Beheer en Onderhoud bij BAM.

Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde

BAM Bouw en Techniek Regio Noordwest - Beheer & Onderhoud - Amsterdam

Het tot in de puntjes voorbereiden van een project voor de uitvoering: dat geeft jou veel energie. Je maakt onderdeel uit van een afdeling die volledig is toegerust om de klant optimaal te voorzien in beheer en onderhoud.

Werkvoorbereider Elektrotechniek Beheer&Onderhoud

BAM Bouw en Techniek Regio Noordwest - Beheer & Onderhoud - Amsterdam

Werken in een integraal team - daar gaat jouw hart sneller van kloppen. Je maakt deel uit van een team die er volledig op is toegerust om jou verder te ontwikkelen en je een specialisme binnen beheer en onderhoud eigen te maken.

Allround Monteur

BAM Bouw en Techniek Regio Noord - Beheer & Onderhoud - Groningen
Ben jij een volwaardig en allround Service Engineer en haal jij je uitdaging uit het oplossen van complexe technische storingen? Kun jij goed in teamverband werken en ga je het verschil maken bij onze klanten door de uitstekende service die je levert? Dan is dit jouw baan!