Vacatures - Beheer en Onderhoud

Specialist Elektrotechniek

BAM FM - Beheer & Onderhoud - Randstad

Wil jij als installatieverantwoordelijke aan de slag bij diverse exploitatiecontracten van BAM FM? In deze rol ben je verantwoordelijk voor een veilige bedrijfsvoering van de E-infrastructuur van onze klanten.

Locatieleider PoortCentraal

BAM FM - Beheer & Onderhoud - Den Haag

Wil jij als locatieleider aan de slag op het contract PoortCentraal in Den Haag? In deze rol draag je zorg voor van alle technische beheerwerkzaamheden op de grote en complexe contractlocatie zodat de doelstellingen op technisch, commercieel, financieel en administratief gebied worden gerealiseerd. BAM FM zoekt een slagvaardige en communicatief vaardige locatieleider.

Locatiebeheerder

BAM FM - Beheer & Onderhoud - Tilburg

Wil jij als regisseur aan de slag op het contract Gemeente Tilburg, waarbij je schakelt tussen BAM FM, de gemeente Tilburg en de diverse onderaannemers? En wil jij zorgdragen voor de technische beheerwerkzaamheden zodat de doelstellingen op technisch, commercieel, financieel en administratief gebied worden gerealiseerd? BAM FM zoekt een slagvaardige en communicatief vaardige locatiebeheerder.
 

Projectbegeleider BMI

BAM Bouw en Techniek Regio Midden - Beheer & Onderhoud - Bunnik

Houd jij van de touwtjes in handen hebben? Wil jij een coördinerende functie in werkvoorbereiding/engineering en calculatie? Is BMI jouw passie? En wil jij hierin het aanspreekpunt zijn voor onze opdrachtgever de Rabobank in Utrecht? Lees dan snel verder!

Service monteur Storingsteam Schiphol

BAM Bouw en Techniek – Schiphol - Beheer & Onderhoud - Schiphol

Geen dag hetzelfde, een dynamische omgeving en de meest complexe installaties!  Wil jij een onmisbare functie op Schiphol en heb je een E, W of Klimaat achtergrond? Kom werken als Service Monteur in ons Storingsteam want we zoeken versterking! 

Service Monteur gepland onderhoud Schiphol

BAM Bouw en Techniek – Schiphol - Beheer & Onderhoud - Schiphol

Geen dag hetzelfde, een dynamische omgeving en de meest complexe installaties!  Wil jij een onmisbare functie op Schiphol? Kom werken in ons onderhoudsteam! 

Service Technicus Elektrotechniek

BAM Bouw en Techniek Regio Zuid - Beheer & Onderhoud - Eindhoven

Ben je reeds ervaren als servicetechnicus en ben je toe aan de volgende stap? Wil je aan de slag binnen een professionele ambitieuze organisatie? Ga jij voor optimale service voor onze klanten in de installatietechniek? Dan  is dit de vacature voor jou!
 

Werkvoorbereider B&O Elektrotechniek Schiphol

BAM Bouw en Techniek – Schiphol - Beheer & Onderhoud - Schiphol

Wil jij  van aanvang tot de oplevering volledig betrokken zijn bij de meest mooie projecten op Schiphol? Word dan een van onze nieuwe werkvoorbereiders Elektrotechniek (Beheer & Onderhoud). 

Service Engineer W

BAM Bouw en Techniek Regio Noordwest - Beheer & Onderhoud - Amsterdam

Je bent het gezicht van BAM bij de klant en werkt in een omgeving waar de installaties die je onderhoudt zorgen dat mensen kunnen werken en leven. Met gebruik van de nieuwste onderhoudstechnieken en beste gereedschappen zorg jij dat elk voorkomend probleem opgelost wordt.

Monteur Werktuigbouw

BAM FM - Beheer & Onderhoud - Landelijk

Als werktuigbouwkundig vakman ben jij een onmisbare schakel in het succesvol realiseren van optimaal functionerende gebouwen. Ben jij toe aan een zelfstandige en afwisselende baan waarin je geen storingsdiensten hoeft te draaien? Word dan Monteur Werktuigbouwkunde bij BAM FM.

Service Engineer W

BAM FM - Beheer & Onderhoud - Tilburg

Woon je in de omgeving van Tilburg en wil je dicht bij huis werken?

Voor ons 10 jarig beheer- en onderhoudscontract voor de Gemeente Tilburg zijn wij op zoek naar versterking! Ben jij een service engineer/service monteur met Werktuigbouwkundige kennis en woonachtig in de omgeving van Tilburg? Lees dan snel verder!

Service Monteur E

BAM FM - Beheer & Onderhoud - Tilburg

Woon je in de omgeving van Tilburg en wil je dichtbij huis werken? 

Voor ons 10 jarig beheer- en onderhoudscontract voor de Gemeente Tilburg zijn wij op zoek naar versterking! Ben jij een Service Engineer/Service Monteur met E kennis en woonachtig in de omgeving van Tilburg? Lees dan snel verder!

Service (gerichte) Monteur BAM FM

BAM FM - Beheer & Onderhoud - Bunnik

Word jij onze nieuwe collega?

Monteurs met een servicegerichte instelling: opgelet! Voor meerdere beheer- en onderhoudscontracten is BAM FM op zoek naar uitbreiding van het team.

Service monteur

BAM Bouw en Techniek Regio Oost - Beheer & Onderhoud - Apeldoorn

Ben jij een ervaren service monteur en haal jij je uitdaging uit het oplossen van technische storingen? Kun jij goed in teamverband werken en ga je het verschil maken bij onze klanten? Dan is dit jouw baan!