Vacatures - Beheer en Onderhoud

Service Engineer E

BAM FM - Beheer & Onderhoud - Zaanstad

Wil je een technische allround functie bekleden bij een complex PPS contract dat 24/7 in bedrijf is? En wil je aan de slag op één locatie, namelijk het Justitieel Complex in Zaanstad? Dan is deze rol misschien wel iets voor jou!

Technisch Contractbeheerder

BAM FM - Beheer & Onderhoud - Bunnik

Heb jij inmiddels 5 jaar werkervaring opgedaan als Technisch Contractbeheerder in een complex (multidisciplinair) contract? En heb jij naast een elektrotechnische achtergrond, affiniteit met werktuigbouwkunde? Dan ben jij de Contractbeheerder die we zoeken!
 

Werkvoorbereider B&O Bouw Schiphol

BAM Bouw en Techniek – Schiphol - Beheer & Onderhoud - Schiphol

Wil jij van aanvang tot de oplevering volledig betrokken zijn bij de meest mooie projecten op Schiphol? Wordt dan een van onze nieuwe werkvoorbereiders Bouw (Beheer & Onderhoud). 

Service Technicus Elektrotechniek

BAM Bouw en Techniek Regio Zuid - Beheer & Onderhoud - Eindhoven

Ben je reeds ervaren als servicetechnicus en ben je toe aan de volgende stap? Wil je aan de slag binnen een professionele ambitieuze organisatie? Ga jij voor optimale service voor onze klanten in de installatietechniek? Dan  is dit de vacature voor jou!
 

Service Monteur Schiphol

BAM Bouw en Techniek – Schiphol - Beheer & Onderhoud - Schiphol

Geen dag hetzelfde, een dynamische omgeving en de meest complexe installaties!  Wil jij een onmisbare functie op Schiphol? Kom werken in ons Storings- of onderhoudsteam! 

Werkvoorbereider B&O Elektrotechniek Schiphol

BAM Bouw en Techniek – Schiphol - Beheer & Onderhoud - Schiphol

Wil jij  van aanvang tot de oplevering volledig betrokken zijn bij de meest mooie projecten op Schiphol? Wordt dan een van onze nieuwe werkvoorbereiders Elektrotechniek (Beheer & Onderhoud). 

Locatieleider BAM Bouw en Techniek Schiphol

BAM Bouw en Techniek – Schiphol - Beheer & Onderhoud - Schiphol

Wil jij dagelijks iets meekrijgen van dat heerlijke vakantiegevoel? Kom werken bij Bam Bouw en Techniek op Schiphol!

Monteur Elektrotechniek

BAM FM - Beheer & Onderhoud - Bunnik

Als elektrotechische vakman ben jij een onmisbare schakel in het succesvol realiseren van optimaal functionerende gebouwen.

Contractbeheerder

BAM Bouw en Techniek Regio Noordwest - Beheer & Onderhoud - Amsterdam

Ben jij een technische professional die klantcontact en de wereld van onderhoud en contractmanagement eigen heeft gemaakt? Communiceer jij prima met de klant en werk je graag in teamverband samen? Dan is dit jouw baan!
 

Projectleider W regiowerken

BAM Bouw en Techniek Regio Zuidwest - Projectmanagement, Beheer & Onderhoud - Rotterdam

Ben jij een projectleider die graag aan aansprekende en complexe projecten werkt met een gemotiveerd team? Werk jij vanuit jouw werktuigbouwkundige expertise goed samen met andere disciplines en is het belangrijk voor jou om de klantrelaties te onderhouden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Service Engineer W

BAM Bouw en Techniek Regio Noordwest - Beheer & Onderhoud - Amsterdam

Je bent het gezicht van BAM bij de klant en werkt in een omgeving waar de installaties die je onderhoudt zorgen dat mensen kunnen werken en leven. Met gebruik van de nieuwste onderhoudstechnieken en beste gereedschappen zorg jij dat elk voorkomend probleem opgelost wordt.

Projectleider Bouwkunde

BAM FM - Beheer & Onderhoud - Bunnik

Wil jij mee werken aan één van de vele mooie beheer- en onderhoudscontracten binnen BAM Facility Management?

Service Monteur W

BAM FM - Beheer & Onderhoud - Gouda

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Service Monteur W?

Service Monteur E

BAM FM - Beheer & Onderhoud - Tilburg

Woon je in de omgeving van Tilburg en wil je dichtbij huis werken? 

Voor ons 10 jarig beheer- en onderhoudscontract voor de Gemeente Tilburg zijn wij op zoek naar versterking! Ben jij een Service Engineer/Service Monteur met E kennis en woonachtig in de omgeving van Tilburg? Lees dan snel verder!

Service Monteur W

BAM FM - Beheer & Onderhoud - Tilburg

Woon je in de omgeving van Tilburg en wil je dicht bij huis werken?

Voor ons 10 jarig beheer- en onderhoudscontract voor de Gemeente Tilburg zijn wij op zoek naar versterking! Ben jij een service engineer/service monteur met Werktuigbouwkundige kennis en woonachtig in de omgeving van Tilburg? Lees dan snel verder!

Allround Service Technicus W/E regio: Zuidwest

BAM Bouw en Techniek Regio Zuidwest - Beheer & Onderhoud - rotterdam

Voor de Regio Zuidwest zijn wij op zoek naar een Allround Service Engineer W/E. Wij bieden een uitdaging waarbij jij als vakspecialist al jouw technische kennis in moet zetten, maar ook een sturende en coördinerende rol inneemt binnen de Service organisatie  Ben jij een echte vakman met ervaring en kennis van onderhoudstechniek? Staan voor jou hoge kwaliteit van service & onderhoud centraal?

Service (gerichte) Monteur BAM FM

BAM FM - Beheer & Onderhoud - Bunnik

Word jij onze nieuwe collega?

Monteurs met een servicegerichte instelling: opgelet! Voor meerdere beheer- en onderhoudscontracten is BAM FM op zoek naar uitbreiding van het team.

Onderhoudsmonteur

BAM Bouw en Techniek Regio Oost - Beheer & Onderhoud - Apeldoorn

Ben jij een ervaren Onderhoudsmonteur en haal jij je uitdaging uit het oplossen van technische storingen? Kun jij goed in teamverband werken en ga je het verschil maken bij onze klanten? Dan is dit jouw baan!

Projectleider Elektrotechniek

BAM Bouw en Techniek Regio Oost - Beheer & Onderhoud - Apeldoorn

Ben jij een projectleider die de combinatie van complexe techniek en klantcommunicatie eigen gemaakt heeft? Werk jij vanuit jouw installatietechnische en/of elektrotechnische expertise goed samen met andere disciplines? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Monteur werktuigbouwkundige installaties

BAM FM - Beheer & Onderhoud - Landelijk

Als werktuigbouwkundig vakman ben jij een onmisbare schakel in het succesvol realiseren van optimaal functionerende gebouwen.